image 2

Alle informatie beschermd met ISO 27001

Een informatiesysteem is belangrijk om het bedrijf draaiende te houden. Echter krijgt een bedrijfsproces vaak voorrang, waardoor de bedrijfsinformatie ondergesneeuwd wordt. Dit kan grote gevolgen hebben voor de veiligheid van informatie. Je kunt daarom gaan kijken naar ISO 27001. Deze certificering geeft hackers geen kans, wat ertoe leidt dat de informatie niet gelekt wordt. ISO2HANDLE helpt jou om deze certificering te kunnen implementeren in jouw bedrijfsprocessen, zodat je onbezorgd aan de slag kunt gaan. 

De risicoanalyse geeft jou een beter inzicht 

Een ISO 27001 certificering zorgt voor de juiste informatiebeveiliging en privacy. Door dit structureel vorm te geven kun je vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid waarborgen. Het informatiesysteem moet aan verschillende eisen voldoen voordat deze een certificering verkrijgt. Uiteindelijk krijg je hiermee een Information Security Management System (ISMS). ISO2HANDLE zorgt ervoor dat er een risicoanalyse uitgevoerd wordt, zodat je precies weet waar de organisatie aan kan gaan werken om nog meer beveiliging te krijgen. Uiteindelijk krijgen hackers geen kans meer bij jouw systeem en kun je de klantgegevens nog beter beschermen.  

Voldoe aan alle wensen van jouw klanten

ISO2HANDLE helpt jou om een zelf in te richten platform op te stellen, waarbij de ISO 27001 een belangrijke rol gaat spelen. In combinatie met de juiste template en inhoudelijke kennis kun je ervoor zorgen dat jouw eigen kwaliteitsmanagementsysteem gaat werken en de informatie en bedrijfsprocessen altijd naar behoren blijven werken. Zonder veel verschillende tools kun je het jezelf altijd eenvoudig maken, terwijl je wel aan alle wensen en eisen kunt voldoen en jouw klanten op ieder moment van de dag kunt helpen met de vragen en de bedrijfsvoering een stuk soepeler gaat verlopen doordat je zelf de kennis in huis hebt gehaald om alles iedere dag weer aan te blijven passen indien nodig.